Inleiding workshops:

Ik boetseer graag menselijke figuren of dieren in dynamische, beweeglijke poses. Wilt u dit zelf ook eens proberen? Ik heb een aantal leuke en leerzame workshops ontwikkeld om u hierbij op weg te helpen. 

Waar?

De workshops worden gehouden in Baarn, atelier Tronie, Brinkzicht 21, op de 1e etage (lift aanwezig).

Voor wie?

Beginners: Een goede boetseerder wordt je door het veel te doen. Maar alle begin is moeilijk, en een goed begin is het halve werk. Ik leer je hands-on welke materialen je nodig hebt, hoe ermee om te gaan, hoe te beginnen, waarop te letten enzoveert. Goede kans dat je na afloop zo enthousiast bent dat de noodzakelijke vlieg-uren daarna vanzelf komen

Gevorderden: Ieder mens heeft zijn eigen handschrift. Zelf werk ik met klei en was graag losjes, schetsmatig. Maar misschien is jouw benadering wel heel anders. Daar is alle ruimte voor. Als begeleider zie ik het als mijn taak om je te helpen waar je wilt, de sterke punten van jouw handschrift te versterken en eventuele zwakkere punten verder te ontwikkelen.

Gebruik van vormgereedschapjes is inbegrepen in de workshop, maar gevorderden gebruiken vaak eigen favoriete vormgereedschapjes. Advies is om die dan mee te nemen.