Waar is mijn werk te zien?

Een wisselende selectie van mijn werk wordt permanent geexposeerd in beeldentuinen in Marienheem en Gerolstein, bij SteylsArt in Waardenburg en ik neem af en toe deel aan exposities.

Voor actueel werk volg mij op www.facebook.com/DeVerbeeldingVanTon

Brons of neoliet?

Mijn werk laat ik gieten in brons, maar ook in neoliet. Daarom staan er vaak 2 prijzen bij. Beide zijn bij aanschaf even mooi, zelfs voor een kenner is het onderscheid moeilijk te zien. Voor binnenshuis is neoliet een mooi alternatief voor brons, het is aanmerkelijk goedkoper doordat het productieproces eenvoudiger is en het materiaal goedkoper. Brons is en blijft natuurlijk 'the real thing' en behoud altijd zijn waarde. Brons raad ik sowieso aan voor buiten. Neoliet kan weliswaar ook buiten staan, maar waar brons door het natuurlijk patina door de jaren heen mooier wordt, is dat bij neoliet niet het geval..

"Ik ben echt heel erg geraakt door je werk... ik voel je beelden diep van binnen en door alle prachtige uitdrukkingen op de gezichtjes en de bewegingen van de lijfjes, bleef ik kijken...'"- Toos Derksen, Nederland


Een deel van de beelden die je hier ziet is reeds in brons of in neolith gegoten en maakt in veel gevallen deel uit van (al dan niet permanente) exposities. Beelden gieten is een kostbaar en tijdrovend ambacht dat ik moet uitbesteden. Ik produceer veel beelden en het zou voor mij een te grote investering zijn om die allemaal op voorhand in brons te laten gieten. Daarom zie je hier ook beelden in was of in klei, die nog niet in brons zijn gegoten. De uitstraling van de wassen beelden doet aan brons denken, maar in brons worden ze mooier, onder andere door het patina. Het voordeel voor jou daarbij is, dat je zelf ook nog invloed kunt uitoefenen op de afwerking, zoals de keuze van een patina en het al dan niet aanbrengen van een voetplaat of de montage op een sokkel. Neem, als je geinteresseerd bent in een van deze beelden, gerust per email contact met mij op voor aanvullende foto's.

Mijn beelden zijn inmiddels ook Internationaal in trek, afgelopen jaren werden beelden verkocht naar onder andere Italie, Malta, Portugal, Roemenie, Duitsland, Scandinavie en Taiwan.