Inleiding workshops:

Ik boetseer graag menselijke figuren in dynamische, beweeglijke poses. Wilt u dit zelf ook eens proberen? Ik heb 2 workshops ontwikkeld die u hieronder ziet staan om u hierbij op weg te helpen. Doet u mee?

Voor wie?

Beginners: Een goede boetseerder wordt je door het veel te doen. Maar alle begin is moeilijk, en een goed begin is het halve werk. Ik leer je hands-on welke materialen je nodig hebt, hoe ermee om te gaan, hoe te beginnen, waarop te letten enzoveert. Goede kans dat je na afloop zo enthousiast bent dat de noodzakelijke vlieg-uren daarna vanzelf komen

Gevorderden: Ieder mens heeft zijn eigen handschrift. Zelf werk ik met klei en was graag losjes, schetsmatig. Maar misschien is jouw benadering wel heel anders. Daar is alle ruimte voor. Als begeleider zie ik het als mijn taak om je te helpen waar je wilt, de sterke punten van jouw handschrift te versterken en eventuele zwakkere punten verder te ontwikkelen. Gebruik van vormgereedschapjes is inbegrepen in de workshop, maar gevorderden gebruiken vaak eigen favoriete vormgereedschapjes. Advies is om die dan mee te nemen.

 

Workshop A: 1 daagse workshop boetseren menselijke figuur in klei

Wat gaan we doen:

We boetseren een menselijk figuur in klei, zonder armatuur, formaat ongeveer 25-30 cm.

Doelgroep:

Beginners en gevorderden. Je wilt een menselijk figuur leren boetseren in klei. Kleien is een beetje kliederen, houdt hier met uw kleding rekening mee.

Workshop lokatie:

Baarn, Utrecht

Prijs:

99,= euro

Deze workshop wordt tijdelijk niet gegeven

Workshop B: 1 daagse workshop boetseren menselijke figuur in was

Was is ideaal materiaal om ranke figuren in dynamische poses te boetseren. Maar hoe vat je dat aan en wat heb je daarvoor nodig? Dat leer je in deze workshop.

Wat gaan we doen:

We boetseren een menselijk figuur in boetseerwas, met inwendig armatuur, formaat ongeveer 35 cm.

Doelgroep:

Beginners en gevorderden. Hou er rekening mee dat boetseerwas vrij stug materiaal is en daardoor minder geschikt voor mensen met gewrichtsklachten aan de handen.

Workshop lokatie:

Baarn, Utrecht

Prijs:

119,= euro

Meer informatie, data en aanmelden >>