Een bijzonder bedrijfsaanbod... Eefje!

Creatie en inspiratie

Heeft u wel eens een beeldhouwer aan het werk gezien? Hoe die vanuit het niets een beeld maakt? Grote kans van niet. Want waar schilders nog wel eens hun ezel in de vrije natuur zetten, sluiten beeldhouwers zich meestal op in hun atelier. Ton van der Linden uit Eemnes is de uitzondering op de regel. Met enige regelmaat plaatst hij zijn boetseerbok midden op een marktplein, in een drukke winkelstraat of voor een monumentaal gebouw en gaat lekker aan de slag. Waarom? Omdat de wisselwerking met publiek ook voor hem inspirerend werkt. Want zonder uitzondering zijn de reacties van toeschouwers op zijn werk heel positief. En wie vindt het nou niet leuk om een beeld te zien ontstaan. Als u dat ook inspirerend vindt, lees dan nog even verder.

Eefje strijkt alle plooien glad

Maak kennis met Eefje

Dit is Eefje uit Eemnes. Iedereen houdt van Eefje. Ze is nieuwsgierig en ambitieus. Maar ze is ook ook goed in de huishouding, zoals u op de foto ziet. En Eefje kan nog veel meer. Sterker nog, Eefje uit Eemnes is de beste medewerkster die u ooit in uw bedrijf had willen hebben. Zij doet precies wat u wil of wat in uw bedrijf nodig is. Of dat nu de telefoon aannemen is, of een doos inpakken, ergens een lamp indraaien of uw computer uit het raam gooien. U zegt het maar. Maar pas op! Eefje doet dat wel altijd op haar eigen manier. Een tikje ondeugend en misschien niet altijd even handig.


Uw eigen Eefje!

Eefje is er nu voor u! En wat heel bijzonder is: ze wordt bij de uitvoering van de werkzaamheden die u voor haar heeft bedacht, voor u geboetseerd bij u, op uw eigen locatie. Buiten, voor of in uw winkel, of in uw lounge, kantine, kantoor of ontvangsthal. Waar en wanneer u dat wilt. Speciaal hiervoor plaatst kunstenaar Ton van der Linden zijn boetseerbok op uw lokatie en gaat daar voor u aan de slag om uw eigen exclusieve Eefje te boetseren. Het eindresultaat: uw eigen Eefje op 1/4th scale met een geschatte marktwaarde van 1250,= euro (rechtopstaand meet Eefje ongeveer 40 cm), wordt voor u in brons gegoten en wordt uw eigendom.

Daarmee krijgt deze inspirerende dag een blijvende plaats en herinnering. Dit alles voor de vanaf prijs van 1250,= euro (exclusief btw en exclusief reiskostenvergoeding). Deze heel bijzondere deal kunt u desgewenst nog uitbreiden met een al even inspirerend bezoek aan de bronsgieterij waar uw exclusieve beeld voor u zal worden gegoten.

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor dit heel bijzondere aanbod.

Eefje serveert!