Waar is mijn werk te zien?

Een wisselende selectie van mijn werk wordt permanent geexposeerd in beeldentuin in Marienheem, bij SteylsArt in Waardenburg en ik neem af en toe deel aan exposities.

Brons of neoliet?

Mijn werk laat ik gieten in brons, maar ook in neoliet. Daarom staan er vaak 2 prijzen bij. Beide zijn bij aanschaf even mooi, zelfs voor een kenner is het onderscheid moeilijk te zien. Neoliet is een mooi alternatief voor brons, het is aanmerkelijk goedkoper doordat het productieproces eenvoudiger is en het materiaal goedkoper. Brons is en blijft natuurlijk 'the real thing' en behoud altijd zijn waarde. Brons raad ik sowieso aan voor buiten. Neoliet kan weliswaar ook buiten staan, maar waar brons door het natuurlijk patina door de jaren heen mooier wordt, is dat bij neoliet niet het geval..

"Ik ben echt heel erg geraakt door je werk... ik voel je beelden diep van binnen en door alle prachtige uitdrukkingen op de gezichtjes en de bewegingen van de lijfjes, bleef ik kijken...'"- Toos Derksen, Nederland

 

Een deel van de beelden die je hier ziet is reeds gegoten en verkocht, of maakt deel uit van (al dan niet permanente) exposities.  Maar je ziet hier ook beelden in klei en was. Beelden gieten is een kostbaar en tijdrovend ambacht dat ik moet uitbesteden. Ik creëer veel beelden en het zou voor mij een te grote investering zijn om die allemaal op voorhand in brons te laten gieten. Het voordeel voor jou daarbij is, dat je zelf ook nog invloed kunt uitoefenen op de afwerking, zoals de keuze van een patina en het al dan niet aanbrengen van een voetplaat of de montage op een sokkel. Neem, als je geinteresseerd bent in een van deze beelden, gerust per email contact met mij op voor aanvullende foto's. Of om ze te komen bekijken.

Mijn beelden zijn ook Internationaal in trek, afgelopen jaren werden beelden verkocht naar onder andere Italie, Frankrijk, Duitsland, Belgie, Malta, Portugal, Roemenie, Denemarken, Hongkong  en Taiwan.